Horváth Boldizsár vagyok,
agrármérnökként évek óta foglalkozom biogazdálkodással. Korábban a szári Csoroszlya farmon vettem részt a termelésben, az utóbbi időben azonban a logisztika került középpontba.

Minden nap azon dolgozom, hogy a magyar termelőket összekössem a top éttermekkel és a kiváló minőségű, helyi alapanyagokra nyitott lakossági megrendelőkkel.

Szezonális

A kínálatban a szezonális alapanyagoké a főszerep, mivel a zöldségek és gyümölcsök az adott szezonukban rendelkeznek magasabb tápanyagtartalommal és ízben is kiválóak. 

Bio

Célunk, hogy minél magasabb arányban jelenjenek meg a bio alapanyagok, ezzel is hangsúlyozva a tudatos és egészséges táplálkozást, valamint  a környezeti értékek megóvásának fontosságát. 

Hazai

Minden nap azon dolgozom, hogy a magyar termelőket összekössem a top éttermekkel és a kiváló minőségű, helyi alapanyagokra nyitott lakossági megrendelőkkel.

Környezettudatos

A működésünk során nagy hangsúlyt fektetünk a környezetbarát megoldásokra és a csomagolások minimalizálására.

Fair Trade

Partnereimmel méltányos kereskedelemi formát alakítottam ki, így a rendeléseddel te is közvetlenül támogathatod a magyar bio- és konvencionális termelőket.

 

Farm to Table

A farm-to-table elvnek megfelelően célom, hogy a szállított zöldségek és gyümölcsök minél kevesebbet utazzanak a termelés helyétől a felhasználást jelentő konyháig.

Sajtómegjelenések

További megjelenések

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.