Hozzáadhatok plusz termékeket a már meglévő rendelésemhez?

Természetesen igen, amennyiben a rendelési határidőn belül teszed ezt meg (tehát az eredeti rendelésed időpontjától függően szerda délig, vagy vasárnap délig – lásd a kiszállítás időpontjával kapcsolatos információkat). A már leadott rendelésedet nem tudod szerkeszteni, azonban a kimaradt termékeket leadhatot külön rendelésként. Ilyenkor kérjük, a megjegyzés fül alatt írd be, hogy “plusz rendelés”.

Amennyiben nem éri el az 5000 Ft-os minimum rendelési határt, kérlek emailben (info@farm2fork.hu) küldd el, hogy mit kérnél. 

Mi a teendő, ha lemaradt valami a rendelésemből?

Kérjük, írj nekünk a info@farm2fork.hu címre. Sajnáljuk, ha problémát tapasztaltál a rendeléseddel kapcsolatban!  

Milyen időpontban számíthatok a kiszállításra?

Megrendeléskor lehetőséged van a Megjegyzés rovatban jelezni a számodra alkalmas időpontot. Ezt igyekszünk figyelembe venni, azonban törekszünk arra, hogy a kiszállítás gazdaságos legyen és közben a lehető legkevésbé terheljük a környezetet.

A szállítás várható időintervallumát e-mailben írjuk meg a kiszállítást megelőzően (hétfőn és csütörtökön). Ha ez az időpont nem felel meg neked, akkor kérjük, jelezd ezt a megadott elérhetőségen és megpróbálunk megoldást találni. A szállítás pontos időpontja változhat a forgalomtól függően. 

Jelenleg a megrendelésed időpontja alapján a következőkre számíthatsz:

  • A vasárnap 12:00 és szerda 12:00 között leadott rendelésedet az azt követő csütörtök délután szállítjuk ki
  • A szerda 12:00 és vasárnap 12:00 között leadott rendelésedet pedig az azt követő kedden szállítjuk ki.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Magánszemélyek esetében a minimális rendelési összeg 5000 Ft, a szállítási költség pedig 1290 Ft. A 15 000 Ft feletti rendelésedet ingyenesen kiszállítjuk. 

Éttermek számára a kiszállítás Budapesten ingyenes. (Éttermek esetében a minimális rendelési összeg 15 000 Ft.)

Mi a minimális rendelési összeg?

Magánszemélyek számára Budapesti kiszállítás esetén a minimum rendelési összeg 5000 Ft, éttermek számára pedig 15 000 Ft.

Hogyan történik a fizetés?

A webshopban nem lehet a rendelés után fizetni. Miután összeraktuk a rendeléseket, küldünk egy emailt, hogy összeraktuk a csomagodat, azaz feldolgoztunk. Ezzel együtt küldünk egy számlát is, ahol lehetőséged lesz kifizetni a rendelést a SimplePay rendszerén keresztül. 

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.